delmagyar.hu podcast

2024.05.06. 16:30

Délmagyar podcast: Sporthang – Bízunk még

Delmagyar.hu

A labdarúgó NB II. legutóbbi két mérkőzésén egy pontot szerzett a Szeged-Csanád GA alakulata, amely így már csak a matematikai esélyben bízhat a feljutást illetően.

Egymás után nyolc győzelemnél tart a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III.-ban, a remek szereplés bronz-, de akár ezüstérmet is érhet, miközben a Szeged-Csanád GA II. egyelőre még kiesésre áll, de megteremtette magának az esélyt a harmadik ligás folytatásra. A vármegyei I. osztályban pedig a Szegedi VSE már biztos bajnokként várhatja a hajrát és az NB III.-ba vezető utat.

Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdásai arénacsúccsal, 47 szerzett góllal zárták az alapszakaszt, így várhatják a döntőt és a kupaszereplést is.

A Szedeák férfi kosarainak rendkívül fontos hetük lesz az NB I/A. csoport rájátszásában a bent maradás érdekében a Körmend ellen itthon és Kecskeméten is.

Az elmúlt hét eseményeit megint megbeszélték sportos kollégáink, Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid, aki a Sporthang podcastben mondták el a gondolataikat az említett témákkal kapcsolatban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában