Tündérszépek 2024

2024.05.01. 07:00

Hét vármegyei szépség már biztosan küzdhet a Tündérszépek koronájáért

Delmagyar.hu

Portálunkra minden nap egy új versenyző portfóliója kerül fel a régiós mezőnyből. Képen: Tóth Kinga Fotó: Török János

Bár még nem zárult le a jelentkezési határidő a Tündérszépek országos szépségversenyre, a regionális válogató maximális létszámának fele már betelt. A leggyorsabb nevezőket már elkezdtük bemutatni a delmagyar.hu oldalon: 23 hölgy fotói már felkerültek portálunkra és minden nap újabb lányt ismertetünk meg olvasóinkkal.

Ami a Csongrád-Csanád vármegyei jelölteket illetni, egy szegedi, két szentesi, két hódmezővásárhelyi, egy makói és egy ásotthalmi hölgy már biztosan ott van a mezőnyben. A mi szépségeink egyébként az első körben Bács-Kiskun és Békés vármegye jelentkezőivel versenyeznek egy mezőnyben. A legfiatalabb jelentkező 18, a legidősebb pedig 31 éves. Van köztük szőke, barna, vörös és fekete is, vagyis valóban nagyon színes a mezőny, mindenki megtalálhatja a számára legszebbet, akire szavazhat is.

A mezőny nézegetését azonban azoknak is ajánljuk, akik még bizonytalanok abban, hogy elinduljanak-e. Bár minél később töltik ki a nevezési lapot, annál nagyobb a kockázata annak, hogy betelik a létszám és lecsúsznak a lehetőségről, ugyanakkor így az esélyeket is fel lehet mérni az eddigi versenyzők értékeléseit figyelembe véve. Mi azt javasoljuk, aki még hezitál, mindenképpen próbálja ki magát ezen a versenyen, ami országos hírnevet és akár egy modellkarrier elindulását is jelentheti. A nevezéseket május 12-ig várjuk a tunderszepek.hu oldalon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában